辣辣壽司挑戰杯 - 10k 首回合

最新比賽及練習消息

Re: 辣辣壽司挑戰杯 - 10k 首回合

文章lihongching » 週二 11月 25, 2008 1:34 am

聲討梁x雪!
冇可能受傷到跑到40分幾,
你根本就處心積慮做'大嬴家',

此外,作為評審員,
對於今次嘅嚴重疏忽,
實在責無旁貸,
有眼無珠,睇錯'傷'者,被人愚弄......
在此,
向各參賽者謹 說一聲~
對不起!

suet*
你要食,
你宜家已經激起民憤,
如果唔係,如何服眾?
lihongching

文章kit_TWAC » 週二 11月 25, 2008 12:02 pm

小說 寫:14. Ko hei tung ~ 41'00-2min = 39'00 (逢星期三、日均出席練習也落得如此下場,抵食啦你!)
15. Hon Chun sang ~ 41'00-2min = 39'00 (有監於你在昨天的學界越野賽表現突出,勇奪全場第一名,現可以優惠價回贈兩分鐘,但都係輸左,怪就怪你自己唔識得分配自己既實力!跑得太多比賽了......食d辣野反省下吧!)
16. Woo yan wa ~ 41'25-2min = 39'25 (食左先至講!)
17. Li Hong ching ~ 42'00-2min = 40'00 (成日都遲到,你都係無得夠ga la.....抵你死!....kaho講既~)
18. Cheung man chung ~ 41'00+2min = 43'00 (成日掛住溫女,唔練跑....造馬都要造比你食呀!!!)
19. Yeung shiu lun ~ Absent = 食硬 (雖有大量功課纏身,但死罪可免,活罪難逃,都係要食!)
:twisted:

以上賽果只屬初步暫定,真實時間有待大會公怖後再作定案!....那些跑38的都唔好咁老定呀!
小心!小心!

原本我都想幫阿雪...但佢呢幾句說話已經足以得罪所有人...
全力支持阿雪要食壽司﹗﹗
仲要誤導大會工作人員,一定要食﹗﹗
明明佢話兩三個月無得跑,但而家竟然跑到40 分,叫人如何信服﹖
kit_TWAC

文章kit_TWAC » 週二 11月 25, 2008 12:08 pm

kaho 寫: :D 補充!
雖然以而家黎睇只有紅色字的6位人兄要受懲罰外!!!
14. Ko hei tung
15. Hon Chun sang
16. Woo yan wa
17. Li Hong ching
18. Cheung man chung
19. Yeung shiu lun

但是.........每輸比一位女跑手都要食一件!....
例如好似hoyin 咁! 他是排名第六名, 可是他輸比好多名女子跑手一樣要照食!
再等到官方出左成績後核實!
不過大家都心裏有數la!....
仲有 可惡的 leung xxx Suet! 隱瞞自己傷勢情況! 欺騙審核人員!
應該要取消資格一齊食!(大家讚唔讚成????現懇請各位會員成立專案獨立小組調查此事!
大家留言評論一下suet 之行為究竟要點樣處置佢)
謝謝!!!

從神身上,我體會到「屈機」二字,
神提出這個建議,表面上非常合理,
但假如我懂怎樣放屁,還要你教我怎呼吸嗎﹖
意思就係如果我可以跑得快點,我又怎會讓那些女子追過呢...
神既不是最後幾名跑手,又無比女子跑手追過...
當然可以安心提出這個建議...
兄弟們,站起來反抗吧...(我唔想食呀!!!!)
kit_TWAC

文章lihongching » 週二 11月 25, 2008 2:25 pm

成立"社民連",抗議!!
人渣~陳家豪,怎能坐山觀虎鬥!?
俾阿杰少一語道破,

憑你講e幾句話,
足以顯示你人渣之心昭然若揭,
為左你成日所講嘅所謂"形象",
一定要甘心接受懲罰,方能服眾~

所以,你
絕無唔食之可能,
你都要食,以正視聽!
lihongching

文章punpun » 週二 11月 25, 2008 11:20 pm

似乎我都難逃一劫....
punpun

文章singgor » 週三 11月 26, 2008 1:48 am

Lai ming kai ~ 36'50....

very good bor!..
pb?
singgor

文章LM楷 » 週三 11月 26, 2008 10:16 pm

singgor 寫:Lai ming kai ~ 36'50....

very good bor!..
pb?

係呀..
PB佐!!:D :D :D
上年37:25..
LM楷

文章ysl » 週四 11月 27, 2008 12:39 am

好野
大家一齊食~

挑乜鬼野戰盃丫,荃灣會最開心就係一齊食野
ysl

文章yanwa » 週二 12月 02, 2008 7:53 pm

各位, 離港八日, 小弟痛定思痛, 洗定pat pat 等食辣辣壽司啦 ;)
yanwa

文章kfleung » 週二 12月 02, 2008 8:10 pm

歡迎 yanwa 歸位 :lol:
kfleung

---------

上一頁下一頁

回到 比賽及練習

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客